چرم مصنوعی هولوگرامی که به عنوان پارچه های روکش دار طبقه بندی می شود، معمولاً دو نوع است: پایه پلی اورتان (PU) و بر پایه پلی وینیل کلراید (PVC). این با پوشش یک پارچه پایه، که می تواند بافته، بافتنی یا غیر بافته شود، تولید می شود. با هر یک از دو پلیمر ذکر شده.
تجارت جهانی چرم مصنوعی
بازار جهانی شاهد تغییر پارادایم به سمت مد وگان بوده است که به پذیرش محصولات غیر چرمی اشاره دارد. در نتیجه، محصولات چرم مصنوعی بر بازار صنایع مختلف مانند کفش، اثاثه یا لوازم داخلی خودرو، مبلمان، پوشاک و غیره تسلط دارند.
در سال 2017، تجارت جهانی پارچه چرم مصنوعی تقریباً 9.8 میلیارد دلار بود که از این تعداد 6 دلار. میلیارد پارچه با روکش PU بود. در ده سال گذشته، پارچه چرم مصنوعی با 3.5 درصد رشد کرده است که در این میان چرم PU و چرم PVC به ترتیب با 4 درصد و 3 درصد رشد کرده اند.
در سطح جهان، کشورهای عمده صادرکننده پارچه چرم مصنوعی چین، آلمان، کره، ایالات متحده و تایوان هستند. چین با سهم 45 درصدی در صادرات جهانی بزرگترین صادرکننده است.
ویتنام بزرگترین واردکننده پارچه چرم مصنوعی با سهم 10 درصدی در کل واردات است. چین علاوه بر اینکه یک صادرکننده قابل توجه است، با سهم 9 درصدی در کل واردات، یکی از مصرف کنندگان عمده پارچه چرم مصنوعی نیز می باشد.
چرم مصنوعی در بازارهای جهانی (که به طور سنتی تحت سلطه چرم طبیعی است) با توجه به افزایش کارآمدی هزینه، استقبال فزاینده ای پیدا کرده است.
چرم مصنوعی که 4 تا 5 برابر ارزان تر از چرم طبیعی است، به انتخاب ارجح در محصولات بازار انبوه مانند کفش، کیف دستی و پوشاک تبدیل شده است. دسته بندی عمده محصولات صادراتی چرم مصنوعی به همراه کشورهای صادرکننده برتر در جدول نشان داده شده است.
کشورهایی مانند ویتنام، بنگلادش و سنگاپور سهم خوبی در صادرات محصولات نهایی ساخته شده از چرم مصنوعی مانند کفش و پوشاک دارند. با این حال، این کشورها تولید داخلی پارچه چرم مصنوعی ندارند و بنابراین ارزش واردات بالایی برای آن دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.