میوه خشک حبه تایلندی می توانند جایگزین خوبی برای شیرینی پزی باشند، زیرا حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات (فروکتوز، ساکارز، گلوکز) هستند و تقریباً نیمی از کالری قند دارند.
فروکتوز (قند میوه) موجود در میوههای خشک شده در فیبر «بستهبندی» میشود که باعث میشود فقط در مقدار محدودی در بدن باقی بماند و مانع از جذب بیشتر قند و کلسترول توسط روده و بدون افزایش سطح انسولین در خون شود.
طبق معمول شیرینی ها بنابراین، اگر بین شکلات ها و میوه های خشک انتخاب کنید، گزینه دوم “برای شکل” کمتر اسفناک خواهد بود.
میوه های خشک علاوه بر توانایی جایگزینی خوراکی های شیرین، مزایای بسیار دیگری نیز دارند که نه کمتر.
و بالاتر از همه، آنها یک محصول کاملا طبیعی هستند که حاوی رنگ، امولسیفایر، تثبیت کننده و افزودنی های مصنوعی نیستند. در واقع، اینها همان میوه ها هستند، فقط بدون آب.
میوه های خشک منبع واقعی عناصر کمیاب و مواد مغذی با ارزش هستند.
آنها حاوی کلسیم (تقویت کننده ناخن و مو، شادابی پوست)، منیزیم (عادی کننده فشار خون بالا)، پتاسیم (بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی و عصبی، دفع مایعات اضافی از بدن، کاهش تورم)، سدیم و آهن هستند.
حمایت از سطح هموگلوبین در خون، تامین اکسیژن برای تمام اندام ها و بافت ها، فیبر و پکتین (عادی کردن کار روده و معده).
یک مشت زردآلو خشک و کشمش نیاز روزانه به پتاسیم، 50 گرم آلبالو خشک برای ویتامین B6 و منیزیم را برآورده می کند.
و با خوردن چند تکه آلو، انجیر یا خرما در روز، برای همیشه از شر مشکلات روده خلاص خواهید شد: فیبرهای غذایی موجود در آنها عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
به هر حال، در آلو خشک دیگر “دستیار هضم” وجود دارد اسیدهای آلی. آنها اسیدیته روده را افزایش می دهند و میکروارگانیسم های مضر را از بین می برند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.