مردی با چاقو قصابی همسایه ی خود را تکه تکه کرد

چاقو قصابی در کشور ما شناخته شده است. دارای تیغه بلند، نازک و انعطاف پذیر و لبه ظریفی است. مخصوص برش ژامبون این یک ظروف آشپزخانه است که برای استفاده از آن نیاز به تکنیک و تمرین دارد.

چاقوی قصابی دارای تیغه ای ثابت و پهن، مستطیل شکل، مناسب برای خرد کردن تکه های بزرگ گوشت، استخوان مرغ و خلال.

چاقویی با تیغه بلند و سخت، با لبه موج دار با دندانه هایی که بدون زحمت پوسته نان را می شکند.

چاقوهای کاربردی کوچکتر از چاقوهای سرآشپز، اما طولانی تر از هر چاقوی سنگ زنی. آنها برای برش های مختلف کاربردی هستند. آنها ممکن است لبه های صاف یا دندانه دار داشته باشند. چاقو با یک تیغه پهن که چنگال می شود تا پنیر را سوراخ کند.

این چاقو مانند نوع قبلی دارای تیغه ای پهن و سوراخ دار است که از چسبیدن قطعات بریده شده جلوگیری می کند. پنیر را دقیق برش دهید.

با تیغه ای بلند و انعطاف پذیر برای برش و سرو برش های بسیار نازک ماهی قزل آلا استفاده می شود.

چاقوی کفی تیغه بلند، انعطاف پذیر، لبه صاف و قوی. زیره فیله و به راحتی آن را از ستون فقرات جدا می کند.

چاقو قصابی

قوانین نگهداری ظروف آشپزخانه
در نهایت، ما قصد داریم قوانین نگهداری و مراقبت از چاقوها را بررسی کنیم:

پس از استفاده از هر چاقویی، سعی کنید فورا آن را بشویید تا از تماس بیش از حد با غذا جلوگیری کنید.
آنها را زیر آب مخصوصاً آب نمک قرار ندهید تا فلز خراب نشود.
صابون هایی را انتخاب کنید که خاصیت قلیایی کمی دارند، بدون کلرید یا مواد ساینده.
در صورتی که ماشین ظرفشویی را انتخاب کردید، آنها را با تیغه رو به پایین در سینی یا سبدی که برای آنها در نظر گرفته شده است، دور از ظروف و لیوان ها قرار دهید.
چاقوها را با پارچه ای ترجیحاً پنبه ای خشک کنید.
سریعترین سایش چاقوها به دلیل عدم حذف آب و رطوبت از آنهاست.
همه این دستورالعمل ها به شما کمک می کند تا با استفاده از ظروف آشپزخانه مناسب برای هر تغذیه و برش لازم به نتایج مورد انتظار دست یابید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.