زردچوبه فله که گاهی زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی می روید.
زردچوبه در قفسه ها و کابینت های ادویه جات از ریشه های زمینی گیاه درست می شود. رنگ زرد روشن زردچوبه فرآوری شده الهام بخش بسیاری از فرهنگ ها برای استفاده از آن به عنوان رنگ شده است. زردچوبه آسیاب شده نیز یکی از اجزای اصلی پودر کاری است.
کپسول، چای، پودر و عصاره برخی از محصولات زردچوبه هستند که به صورت تجاری در دسترس هستند.
کورکومین ماده فعال زردچوبه است و خواص بیولوژیکی قدرتمندی دارد. طب آیورودا، یک سیستم درمانی سنتی هندی، زردچوبه را برای انواع بیماریها توصیه میکند. اینها شامل درد و التهاب مزمن است. طب غربی شروع به مطالعه زردچوبه به عنوان مسکن و شفابخش کرده است.
این مقاله به بررسی محتوای تغذیهای زردچوبه، چگونگی مفید بودن آن برای سلامتی و همچنین برخی از عوارض جانبی منفی آن میپردازد.
زردچوبه به صورت پودر در دسترس است و یک پانچ مغذی قوی دارد.
بر اساس پایگاه داده ملی مواد مغذی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری) پودر زردچوبه حاوی منبع قابل اعتماد است:
29 کالری
0.91 گرم (گرم) پروتئین
0.31 گرم چربی
6.31 گرم کربوهیدرات
2.1 گرم فیبر
0.3 گرم شکر
همان وعده 1 قاشق غذاخوری فراهم می کند:
26 درصد از نیاز روزانه منگنز
16 درصد آهن روزانه
5 درصد پتاسیم روزانه
3 درصد ویتامین C روزانه
تبلیغات
عوارض جانبی مثبت
در حالی که زردچوبه یک ادویه خوش طعم است که مصرف آن مغذی است، اما به طور سنتی در طب آیورودا و چینی برای درمان بیماری های التهابی، بیماری های پوستی، زخم ها، بیماری های گوارشی و بیماری های کبدی استفاده می شود.
بنیاد آرتریت به چندین مطالعه اشاره می کند که در آنها زردچوبه التهاب را کاهش داده است.
این توانایی ضد التهابی ممکن است تشدید را که افراد مبتلا به آرتریت در مفاصل خود احساس می کنند کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.