بزرگترین شرکت فرآوری کاکائو در جهان، شکلات تافی فله با رنگ صورتی را با افزودن پودری که به طور طبیعی از دانه های کاکائو برای ساختن شکلات استخراج می شود، تولید کرد.
پیتر بون، مدیر ارشد نوآوری و کیفیت بری کالبو، به گاردین گفت: «ما طعمدهنده اضافه نمیکنیم، رنگها یا مواد افزودنی اضافه نمیکنیم: این کاملاً از این لوبیا بیرون میآید، و همه چیز طبیعی است.» tab) در سال 2017.
به گزارش گاردین، به گفته سازندگان آن، شکلات یاقوتی طعم سبک تری نسبت به شکلات شیری دارد و به همان اندازه شیرین نیست.
ویلیامز گفت که در هر دسته از شکلات، FDA چندین درجه را نیز تایید می کند. آنها شامل شیرین نشده یا خشن هستند که می تواند تا 99٪ مشروب شکلاتی باشد.
تلخ و شیرین؛ نیمه شیرین؛ و شکلات شیری تیره نوع شکلات به مواد موجود و درصد کاکائو بستگی دارد، علاوه بر اینکه دانه ها از کجا آمده اند و طرز تهیه آن ها نیز بستگی دارد.

برای سالهای متمادی، پزشکان نسبت به خوردن بیش از حد شکلات هشدار میدادند.
– نشان میداد که محتوای چربی بالای آن در ایجاد آکنه (در برگه جدید باز میشود)، پوسیدگی، چاقی (در برگه جدید باز میشود)، فشار خون بالا (در برگه جدید باز میشود)، بیماری قلبی کمک میکند.
(در برگه جدید باز می شود) و دیابت (در برگه جدید باز می شود).
با این حال، طبق بررسی سال 2013 که در مجله پزشکی هلند منتشر شده است، در سال های اخیر، کشف ترکیبات آنتی اکسیدانی (در برگه جدید) در شکلات این تصور را تغییر داده و تحقیقات در مورد مزایای بالقوه سلامتی آن را تحریک کرده است. .
کاکائو حاوی چربی های غذایی سالم و ناسالم است (در برگه جدید باز می شود) و حاوی مواد معدنی مهم برای سلامت انسان از جمله پتاسیم، فسفر، مس، آهن، روی و منیزیم است.
کاکائو همچنین حاوی سطوح بالایی از فلاونوئیدها است، مواد شیمیایی موجود در گیاهان که به دلیل فواید سلامتی خود در انسان شناخته شده است.
بر اساس بررسی سال 2013، شکلات تلخ حاوی مقادیر بالایی از فلاونوئیدها است، به همین دلیل است که مصرف شکلات با کاهش خطر بیماری قلبی در سال های اخیر مرتبط بوده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.