انار بدون هسته در به تاخیر انداختن پیری سلولی و در نتیجه در بروز چین و چروک و مشکلات پوستی دخالت می کند و آن را هیدراته نگه می دارد. همچنین به درمان بیماری های دستگاه گوارش مانند اسهال و قولنج کمک می کند.
اما نه تنها مصرف دانه های موجود در آن برای سلامتی مفید است. پوسته آن، که همیشه دور ریخته میشود، حاوی خواصی است که برای رفاه ما مفید است.
پوسته انار نیز مانند دانه های داخل آن دارای خواص دارویی فوق العاده ای است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی: بنابراین استفاده از آن برای کمک به مبارزه با بیماری هایی مانند آرتریت و آرتروز یا پاتولوژی های حادتر مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا و تسکین برخی علائم مانند سرفه یا گلودرد بسیار رایج است.
افزایش قدرت دفاعی: پوسته انار نیز توانایی تقویت سیستم ایمنی بدن را دارد، بنابراین مصرف آن به ویژه اگر بیمار هستیم بسیار توصیه می شود.
خواص آنتی اکسیدانی: باید مانند محتوای آن، غلظت بالای آنتی اکسیدان آن را در پوست اضافه کنیم. اینها به مرطوب نگه داشتن پوست کمک می کنند، کمتر مستعد ترک خوردگی و پیری هستند.
به جذب کلسیم کمک می کند: از طرفی لازم به ذکر است که پوست انار به جذب کلسیم کمک می کند، بنابراین استخوان های ما مفید هستند.
اسهال را تسکین می دهد: همچنین بسیار مهم است که در هنگام ابتلا به اسهال، فواید عالی آن را در نظر بگیریم، زیرا به کاهش آن و بهبود انتقال روده کمک می کند.
در این مقاله دیگر درباره خواص نارنجک اطلاعات بیشتری خواهید یافت.
اگرچه ممکن است تهیه پوسته برای مصرف پیچیده به نظر برسد، اما بسیار ساده است. دو راه برای بهره مندی از خواص دارویی آن وجود دارد: چای و پودر.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.