با سرکه سیب خانگی تنبلی چشم فرزندتان را درمان کنید

سرکه سیب خانگی این پتانسیل را دارد که باعث سوختگی مری (گلو) شود.

بررسی مایعات مضری که به طور تصادفی توسط کودکان بلعیده شده اند نشان داد که اسید استیک سرکه رایج ترین اسیدی است که باعث سوختگی گلو می شود.

محققان توصیه کردند که سرکه به عنوان یک “ماده سوز آور قوی” در نظر گرفته شود و در ظروف ضد کودک نگهداری شود (منبع معتبر 15).

هیچ موردی از سوختگی گلو از خود سرکه سیب منتشر نشده است.

با این حال، یک گزارش موردی نشان داد که یک قرص سرکه سیب پس از قرار گرفتن در گلوی یک زن باعث سوختگی شده است. این زن گفت که به مدت 6 ماه پس از حادثه درد و مشکل در بلع را تجربه کرده است (منبع معتبر 16).

اسید استیک موجود در سرکه سیب باعث سوختگی گلو در کودکان شده است. یک زن پس از قرار گرفتن یک قرص سرکه سیب در مری خود دچار سوختگی گلو شد.

سرکه سیب خانگی

6. سوختگی پوست
سرکه سیب به دلیل ماهیت شدید اسیدی اش، ممکن است هنگام استفاده روی پوست باعث سوختگی شود.

در یک مورد، یک دختر 14 ساله بر اساس پروتکلی که در اینترنت دیده بود، پس از استفاده از چند قطره سرکه سیب برای برداشتن دو خال، دچار فرسایش بینی خود شد (منبع معتبر 17).

در مورد دیگری، پسر 6 ساله ای با مشکلات سلامتی متعدد پس از درمان عفونت پایش توسط مادرش با سرکه سیب، دچار سوختگی پا شد.

همچنین چندین گزارش حکایتی آنلاین از سوختگی های ناشی از استفاده از سرکه سیب روی پوست وجود دارد.

چند دارو ممکن است با سرکه سیب تداخل داشته باشند:

داروی دیابت. افرادی که انسولین یا داروهای محرک انسولین مصرف می کنند و سرکه مصرف می کنند ممکن است سطح قند خون یا پتاسیم را به طور خطرناکی کاهش دهند.
دیگوکسین (لانوکسین). این دارو سطح پتاسیم خون شما را کاهش می دهد. مصرف آن در ترکیب با سرکه سیب می تواند پتاسیم شما را بیش از حد کاهش دهد.
برخی از داروهای ادرارآور برخی از داروهای ادرارآور باعث دفع پتاسیم از بدن شما می شوند. برای جلوگیری از کاهش بیش از حد سطح پتاسیم، این داروها را با مقادیر زیاد سرکه مصرف نکنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.