به طور کلی، آنتی اکسیدان های موجود در شکلات خارجی کیت کت از پیری پوست و بازسازی آن در صورت قرار گرفتن در معرض عوامل خارجی مانند تابش خورشید جلوگیری می کنند.
باز هم، در مورد شکلات تلخ، این محصول دارای مواد معدنی ضروری است که به ارتقای سلامت در سراسر بدن کمک می کند. این نوع شکلات غذایی با ترکیب غذایی جالبی است.
که شامل موارد زیر است: چربی (30%)، پروتئین (6%)، کربوهیدرات (61%). مواد معدنی مانند فسفر، منیزیم، پتاسیم، مس، کلسیم و آهن (3%)؛ و همچنین ویتامین های A، B1، B2، B3، C، E، اسید پانتوتنیک، تیامین و ریبوفلاوین.
در نهایت، این داروساز توضیح می دهد که «مصرف شکلات تلخ به بهبود عملکرد انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین که مسئول تنظیم خلق و خو و خواب است، کمک می کند.
در مورد سایر فواید خوردن شکلات، Zugasti اضافه می کند که “کاکائو حاوی اجزایی مانند تئوبرومین، تریپتوفان و پتاسیم است که اثرات بالقوه ای برای سلامتی دارند.
برای گنجاندن شکلات به صورت متعادل در رژیم غذایی ما، کمیته غذای Icofcs دستور زیر را برای شکلات داغ، مناسب برای برنامه های کاهش وزن، پیشنهاد می کند.
او میگوید: «این یک شکلات است که با کاکائو 100 درصد خالص درست میشود، بنابراین چیزی که به چشم میآید، طعم شدید کاکائو با تمام تفاوتهای ظریف آن است».
برای تهیه آن لازم است یک لیتر شیر را با وانیل طبیعی یا چاشنی های دیگر مانند جوز هندی، هل، دارچین، میخک، فلفل قرمز یا پوست پرتقال گرم کنید.
100 گرم پودر کاکائو خالص را در شیر بسیار داغ و روی حرارت بسیار ملایم حل می کنیم و آن را حرکت می دهیم تا کاکائو حل شود و غلیظ شود. این کاکائو شکر ندارد، بنابراین باید شکر (حدود 70 گرم) یا شیرین کننده ای که بیشتر مورد علاقه ما است را اضافه کنید.
همچنین، با جایگزین کردن شیر به جای آب، اضافه کردن کمی کاین، فلفل صورتی یا چاشنی های فوق، می توان یک نوع سبک تر از این دستور تهیه کرد.
آرنائو در پایان میگوید: به این آب 120 گرم پودر کاکائو خالص و 85 گرم شکر اضافه میکنیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم تا غلیظ شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.