استفاده از لباس فرم اتاق عمل موجب آلودگی زخم بیمار و مرگ وی شد

تحقیقاتی که با 75 متخصص در سال 2003 انجام شد، این یافته ها را تأیید نکرد، با آلودگی باکتریایی یکسان است، خواه از این محافظ هنگام خروج از اتاق عمل یا حتی خارج از بیمارستان استفاده شود یا نه.

یک مطالعه توصیفی منتشر شده در سال 2011 نشان داد که آلودگی باکتریایی لباس فرم اتاق عمل به همان اندازه است که در بیرون است.

این بر روی 20 پزشک با لباس اتاق عمل انجام شد که برخی به صورت تمام وقت در بخش جراحی و برخی دیگر در مناطق مختلف بیمارستان کار می کردند.

پس از دو ساعت کار، آلودگی باکتریایی در منطقه اتاق عمل کمتر بود، اما در ساعت‌های 4، 6 و 8، آلودگی تفاوت‌هایی را نشان نداد و با پیشرفت روز کاری در دو زمینه افزایش یافت.

یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده بر روی 16 متخصص بیهوشی انجام شد که به 3 گروه تقسیم شدند: در یک گروه، لباس جراحی محدود به منطقه اتاق عمل، در دیگری به طبقه بستری جراحی، و در گروه دیگر در سراسر بخش استفاده شد.

از جمله مشاوره های خارجی در هر متخصص بیهوشی، در روز مطالعه، آلودگی باکتریایی هر 150 دقیقه (بین ساعت 8:30 تا 14:30) در تکه‌های لباس چسبیده به مکان‌های مختلف اندازه‌گیری شد.

لباس فرم اتاق عمل

تعداد باکتری ها در تمام گروه ها در طول روز کاری افزایش یافت و در ناحیه سینه کمتر از ناحیه باسن یا کمر بود. تفاوت آماری معنی داری در آلودگی باکتریایی بین سه گروه وجود نداشت.

مطالعه توصیفی انجام شده در سال 2006 بررسی خود را بر اساس این واقعیت توجیه می کند که هیچ کارآزمایی وجود ندارد که نشان دهد استفاده از لباس اتاق عمل در خارج از ناحیه جراحی میزان عفونت باکتریایی را افزایش می دهد.

پروتکل بیمارستان شامل این قانون بود که لباس اتاق عمل نباید از ناحیه جراحی خارج شود، و به آن مدرک سطح 3 می داد (شواهد محدود، زیرا معیارهای مطالعات قابل قبول را برآورده نمی کرد، یا عدم وجود شواهد با کیفیت بر اساس مطالعات کافی).

آنها یک مطالعه مشاهده‌ای، تأیید عدم انطباق با مقررات بیمارستانی (که استفاده از لباس‌های جراحی را در اتاق عمل محدود می‌کرد)، دو گروه متمرکز با متخصصان بهداشت برای تجزیه و تحلیل دلایل این عدم انطباق، و مطالعه آلودگی باکتریایی انجام دادند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.