نکاتی در مورد انتخاب سس فلفل گلوریا وجود دارد که در زیر قصد داریم لیست مواد تشکیل دهنده آن را بررسی کنیم.
اگر برچسب محصول را بخوانید، محتویات سس تند را خواهید دید. به دنبال مواد تکمیلی باشید که برای دستور غذای شما منطقی هستند. اگر ماکارونی درست می کنید، سس تند مبتنی بر گوجه فرنگی ممکن است بهتر از سس تند مبتنی بر آناناس باشد، که ممکن است به عنوان شروع لعاب برای میگو یا ماهی بهتر عمل کند.
کره زیاد.
کره را نرم کنید، با سس تند مورد علاقه خود مخلوط کنید، سپس آن را گرد کنید و در یخچال سفت کنید. عالی برای گوشت های کبابی و برای ارائه امتیاز جایزه دریافت می کنید.
یک تست طعم به آن بدهید.
شما بهتر از هر کسی کام خود را می شناسید. سس تند را به تنهایی یا روی چیپس امتحان کنید و ببینید چه مزه هایی بیشتر از همه برای شما جذاب است. زبان شما چه می گوید؟ طعم سس تند زمانی که با آن ها طبخ می کنید تغییر می کند، از برخی جهات تقویت می شود و در برخی دیگر ملایم می شود، اما این طعم پایه به شما منتقل می شود، بنابراین یاد بگیرید به آنچه که جوانه های چشایی به شما می گویند اعتماد کنید.
سطح گرمای خود را بررسی کنید.
در حالی که در حال چشیدن سس هستید، حتما به داغ بودن آن توجه کنید. طیف وسیعی از سسهای خفیفتر بر پایه jalapeno تا داغترین سسها وجود دارد. شما فقط به مقداری چیزی مانند «جهنم خالص» هلفایر هات برای دستور پخت خود نیاز دارید. طعم آن عالی است، اما مقدار کمی برای اکثر مردم بسیار مفید است.
با این حال، از آنجایی که نسبت سس شما به سایر مواد ممکن است کمتر باشد، طعم آن به شدت تغییر نخواهد کرد. من متوجه شدم که برخی از سس های فوق تند سس های بال عالی می سازند یا می توانند یک سس خامه ای ساده را به عطر و طعم عمده تبدیل کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.