همیشه سعی کنید از همان برندها و انواع لوازم استفاده کنید. از انسولین تاریخ مصرف گذشته استفاده نکنید.
انسولین باید در دمای اتاق داده شود. اگر آن را در یخچال یا کیسه کولر نگهداری کرده اید، 30 دقیقه قبل از تزریق آن را خارج کنید. پس از شروع استفاده از یک ویال انسولین، می توان آن را به مدت 28 روز در دمای اتاق نگه داشت.
لوازم خود را جمع آوری کنید: انسولین، سوزن، سرنگ تزریق انسولین، دستمال مرطوب الکلی، و ظرفی برای سوزن ها و سرنگ های استفاده شده.
پر کردن سرنگ یک نوع انسولین
برای پر کردن سرنگ تزریق انسولین با یک نوع انسولین باید به نکاتی را دقت کرد.
دستانت رو با آب و صابون بشور. آنها را خوب خشک کنید.
برچسب بطری انسولین را بررسی کنید. مطمئن شوید که انسولین مناسب است. مطمئن شوید تاریخ مصرف آن تمام نشده است.
انسولین نباید هیچ توده ای در طرفین بطری داشته باشد. اگر این کار را کرد، آن را بیرون بیندازید و یک بطری دیگر بگیرید.
انسولین میاناثر (N یا NPH) کدر است و برای مخلوط کردن آن باید بین دستهایتان چرخانده شود. بطری را تکان ندهید. این می تواند باعث ایجاد توده انسولین شود.
انسولین شفاف نیازی به مخلوط کردن ندارد.
اگر ویال انسولین دارای پوشش پلاستیکی است، آن را بردارید. بالای بطری را با دستمال الکلی پاک کنید. بگذارید خشک شود. روی آن باد نکنید.
دوز انسولین مورد استفاده خود را بدانید. درپوش را از روی سوزن بردارید، مراقب باشید که سوزن را لمس نکنید تا استریل بماند. پیستون سرنگ تزریق انسولین را عقب بکشید تا به اندازه دوز داروی مورد نظرتان هوا در سرنگ قرار گیرد.
سوزن را داخل و از لاستیکی بالای بطری انسولین قرار دهید. پیستون را فشار دهید تا هوا به داخل بطری برود.
سوزن را در بطری نگه دارید و بطری را وارونه کنید.
با نوک سوزن در مایع، پیستون را به عقب بکشید تا دوز مناسب انسولین وارد سرنگ تزریق انسولین شود.
سرنگ تزریق انسولین را از نظر وجود حباب هوا بررسی کنید. در صورت وجود حباب، بطری و سرنگ تزریق انسولین را در یک دست نگه دارید و با دست دیگر به سرنگ ضربه بزنید. حباب ها به سمت بالا شناور خواهند شد. حباب ها را به داخل بطری انسولین برگردانید، سپس به عقب بکشید تا دوز مناسب را دریافت کنید.
هنگامی که حباب وجود ندارد، سرنگ را از بطری خارج کنید. سرنگ تزریق انسولین را با احتیاط پایین بگذارید تا سوزن به چیزی برخورد نکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.