در حال حاضر آلو در 7 هزار و 450 هکتار باغ کاشته می شود که 5 هزار و 600 هکتار آن مثمر است.
نیشابور، مشهد، چناران، طرقبه شاندیز و تربت حیدریه مهم ترین استان های تولید کننده آلو بخارا شیرین در این استان هستند که تقریباً 40 درصد آلوی تولیدی خراسان رضوی به صورت تازه مصرف می شود و مابقی محصول به آلو تبدیل می شود.
پارسال 7 هزار و 327 تن آلو بخارا به ارزش 15.4 میلیون دلار و 2 هزار و 500 تن آن 6.2 میلیون دلار از خراسان رضوی صادر شد.
همچنین 26 هزار تن آلو بخارا تازه از کشور در سال گذشته 17 میلیون دلار صادرات داشت که 500 تن و معادل 250 هزار دلار آن سهم خراسان رضوی بود.
در بخش کشاورزی خراسان رضوی 363 هزار کشاورز سالانه هشت میلیون تن محصولات باغی، زراعی و دامی تولید می کنند.
برای تهیه آلو، آلو و آلو بخارا را انتخاب کنید. سپس آنها را خوب بشویید و دنباله ها را جدا کنید.
ویژگی های آلو بخارا برای سلامتی، زیبایی و تندرستی:
آلو بخارا حاوی مقادیر قابل توجهی مواد معدنی (آهن، منیزیم، پتاسیم) و ویتامین های E، C و پیش ساز ویتامین A است که از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و از تخریب آنها جلوگیری می کند.
در مطالعه ای که توسط دانشگاه سلامت و روانشناسی جامعه انجام شد، افرادی که اضافه وزن داشتند و از این میوه استفاده کردند.
نشان دادند که با مصرف این آلو بخارا در مدت زمان کوتاهی ۲ کیلوگرم وزن کم کردند و به این نتیجه رسیدند که آلو منبع خوبی برای تامین انرژی است.
هضم آن به زمان زیادی نیاز دارد، بنابراین برای مدت طولانی احساس سیری می کنند، همچنین یک منبع ارگانیک از فیبر محلول است که به کاهش وزن یا جلوگیری از افزایش وزن کمک می کند.
نشان داده شده است که آلو بخارا یک ملین طبیعی برای افرادی که از یبوست و سوء هاضمه یا هضم ضعیف رنج می برند.
آلو بخارا زمان عبور مواد از روده بزرگ را کاهش می دهد و همچنین رشد باکتری های مفید در روده بزرگ را افزایش می دهد که به هضم کمک می کند.
همه ما می دانیم که این آلو بخارا سرشار از فیبر است که آن را در درمان اختلالات کبدی بسیار مفید می کند. در یک مطالعه بالینی، برخی از افراد به دلیل آسیب به سلول های کبدی آنزیم های کبدی را افزایش دادند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.